Kapsalon Mireille

MARIE JOSELAAN 29
8370 BLANKENBERGE

Kom meer te weten over ons

Op zoek naar een kapper of een visagiste die gespecialiseerd is in de schoonheid en verzorging van uw haar bij BLANKENBERGE?

Welkom bij MIREILLE VAN DE LANGERIJT KAPSAL, een kapsalon die deel uitmaakt van de grote familie van L'Oréal Professionnel en gelegen is in BLANKENBERGE.

MIREILLE VAN DE LANGERIJT KAPSAL, met veel expertise en met oog op de nieuwste trends, heet u welkom in zijn salon om u een unieke haarbeleving te bieden.

Bij MIREILLE VAN DE LANGERIJT KAPSAL kunt u genieten van de beste kapperstechnieken volgens L'Oréal Professionnel en van de beste producten van het merk.

Van haarverzorging tot permanente kleuringen, toon-op-toon haarkleuring of balayages, gebruiken wij de beste professionele producten en technieken van L'Oréal om uw haar te stylen.

Vertrouw op onze experts voor het creëren van uw snit en uw trendy kapsels bij BLANKENBERGE.

Ontdek ook bij MIREILLE VAN DE LANGERIJT KAPSAL, Botanéa, de 100% plantaardige en vegan haarkleuring van L'Oréal Professionnel.

Geen beschadiging van het haar dankzij de 3 pure, plantaardige ingrediënten die gemengd worden met water om een natuurlijk kleurresultaat te bekomen.

Duurzaamheid, natuurlijkheid en respect zijn de codewoorden bij deze nieuwe generatie haarkleuring.

Vanaf nu biedt L'Oréal Professionnel u €10 korting op uw Botanea haarkleuring, geldig bij MIREILLE VAN DE LANGERIJT KAPSAL.

Aarzel niet en ga naar Salon Exclusif om de deal te ontdekken en om uw terugbetaling te vragen!

Ontdek meer over onze producten en diensten

Kleur zonder amonia  INOA 

Ammonia free colour

Semi-permanent colour

Shampoo, masker, verzorging

100% plantaardige haarkleuring  BOTANÉA 

Plantaardige en vegan haarkleuring

Natuurlijke haarverzorging  Source Essentielle 

Mis onze laatste aanbiedingen niet
in het salon