Coiffure Ferber Hair & Style

RUE DU BRILL 11
3898 FOETZ

Kom meer te weten over ons

Op zoek naar een kapper of een visagiste die gespecialiseerd is in de schoonheid en verzorging van uw haar bij QUIEtrueN?

Welkom bij Ferber Hair & Style - Cora Foetz, een kapsalon die deel uitmaakt van de grote familie van L'Oréal Professionnel en gelegen is in Ferber Hair & Style - Cora Foetz.

Ferber Hair & Style - Cora Foetz, met veel expertise en met oog op de nieuwste trends, heet u welkom in zijn salon om u een unieke haarbeleving te bieden.

Bij Ferber Hair & Style - Cora Foetz kunt u genieten van de beste kapperstechnieken volgens L'Oréal Professionnel en van de beste producten van het merk.

Van haarverzorging tot permanente kleuringen, toon-op-toon haarkleuring of balayages, gebruiken wij de beste professionele producten en technieken van L'Oréal om uw haar te stylen.

Vertrouw op onze experts voor het creëren van uw snit en uw trendy kapsels bij QUIEtrueN.

Ontdek ook bij Ferber Hair & Style - Cora Foetz, Botanéa, de 100% plantaardige en vegan haarkleuring van L'Oréal Professionnel.

Geen beschadiging van het haar dankzij de 3 pure, plantaardige ingrediënten die gemengd worden met water om een natuurlijk kleurresultaat te bekomen.

Duurzaamheid, natuurlijkheid en respect zijn de codewoorden bij deze nieuwe generatie haarkleuring.

Vanaf nu biedt L'Oréal Professionnel u €10 korting op uw Botanea haarkleuring, geldig bij Ferber Hair & Style - Cora Foetz.

Aarzel niet en ga naar Salon Exclusif om de deal te ontdekken en om uw terugbetaling te vragen!

Ontdek meer over onze producten en diensten

Semi-permanent colour

100% plantaardige haarkleuring  BOTANÉA 

Plantaardige en vegan haarkleuring